Tizennégy borászat a badacsonyi Bor7 rendezvényen

Borászportál
2014. július 07., 14:44


Badacsony a balatoni borok fellegvára, a balatoni napsütés, a badacsonyi talaj különleges ízt és zamatot ad az itt termő szőlőnek és a fürtökből készülő nemes italnak, a bornak.
Tizennégy borászat a badacsonyi Bor7 rendezvényen
 
Az egykori vulkán lankáin olyan borok születnek, amit borászaink szerényen az istenek nektárjának neveznek. Mivel ezzel az állítással eddig senki sem vitatkozott, így nyugodt szívvel ajánljuk a borkedvelőknek, hogy jöjjenek és kóstoljanak bele bátran a Badacsonyi Borvidék legnevesebb pincéinek legjobb boraiba a Bor7-en. Ha egyetértenek az isteni jelzővel, két hetük lesz rá, hogy minden cseppjét kiélvezhessék a fesztiválnak.
A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében idén is igazi meghitt, családias hangulat fogadja a vendégeket a borvidék központjában, Badacsonyban, a rendezvénynek helyet adó Díszparkban. Minderről a borkóstoláshoz illő hangulatos háttérzene, az élményszerű látványelemek és a romantikus kerthelyiség gondoskodik. 
 
A helyi gasztronómiai termékek az eddiginél sokkal hangsúlyosabban jelennek meg a rendezvényen, ezzel is fokozva az íz élményeket. Sőt, a helyi éttermek a rendezvény ideje alatt különleges ajánlatokkal várják majd a borok kóstolása közben megéhezett vendégeket, na, és természetesen az új badacsonyi ételt, a halderelyét is meg lehet kóstolni.
A szabadtéri színpadon esténként igazán változatos programmal várjuk vendégeinket, valamint lesznek meglepetés fellépők is!
Winelovers borok az olvasás mellé