Még vannak kedvezményes jegyek a Budavári Borfesztiválra!

Borászportál
2014. július 18., 08:20


Közép-Európa legnagyobb borszakmai rendezvényére július 31-ig lehet kedvezményes jegyeket venni! A fesztiválon a borok mellett gazdag kulturális és zenei program várja majd a látogatókat.
Még vannak kedvezményes jegyek a Budavári Borfesztiválra!
 
Közép Európa legnagyobb fővárosi borszakmai rendezvényén, a Budavári Borfesztiválon Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait. A hazai nedűk mellett neves borkereskedők jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. Az 5 napon át tartó esemény történelmi helyszínen kínál több ezer féle bort, gazdag kulturális programokat, szórakozást és élményt, nem csak borkedvelőknek!
 
Közel 50 produkció kerül bemutatásra a Borfesztivál színpadán. A világzene legkedveltebb magyar együttesei, népzene, néptánc, és a jazz teszik feledhetetlenné a Borfesztiválon eltöltött órákat. A Borfesztiválra vezető Mesterségek utcáján magyar kézművesek mutatják be a régi idők mesterségeit, ahol kézműves termékek vására is várja a Borfesztiválra érkezőket.

A Borfesztivál idén is különleges gasztronómiai kínálattal készül a hazai minőségi alapanyagokra és a vendégország ízeire, tájegységek gasztronómiájára épülő kínálatával. Régi receptúrák újragondolva, kézműves hagyományőrző termékek és eleven bisztró konyha egyszerre a Budai Várban. Hagyományos, kézzel húzott rétesek, kemencében sült kenyérlángosok, klasszikus kürtőskalács, szőlőcsősz pecsenyéje, finomságok mangalicából, magyar, francia és spanyol juh-, kecske-, és tehéntejből készült sajtok, sonkakülönlegességek, házias füstölt ínyencségek várják a látogatókat.

A kedvezményes jegyek a Jegymester oldalán vásárolhatóak meg.
Winelovers borok az olvasás mellé