Itt a grillszezon, egyre gyakrabban kerülnek különböző finomságok a kerti sütögetések középpontjába. Hogyha a sertés valamely része a főszereplője a grillezésnek, te melyiket szereted? A szárnyát lapockáját, vagy a combját? survey software JavaScript is disabled! A borítókép innen származik.
Most szüreteltük Egy pompás bor-étel pár a sommelier ajánlásával Erdélyi borok a “Piros Tűzhelyről” Itt a lehetőség, hogy személyesen találkozz a borvilág szakértőivel! GROW du Monde: olaszrizlingek világtalálkozója a Balatonon
Témánál vagyunk Neked melyik buborékos ital a kedvenced? A sommelier és a borrajongók nélkülözhetetlen (?) eszközei Terroir és fajta különleges összhangja - Kóstold meg a juhfark és a Somló egymásra találásának lenyűgöző borait! Kis borválogatás húsvétra
Itt a helyed 05. 16. Kis esti rozé – Irodalmi talk show és borkóstoló – tabáni hangulatban Jókai Anna Szalon, BudapestBorkóstoló
05. 16. Kis esti rozé – Irodalmi talk show és borkóstoló – tabáni hangulatban Jókai Anna Szalon, BudapestBorkóstoló