A főzés alapjai - 6 alkalmas főzőtanfolyam

A korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel a Salt ’n Pepper Főzőiskola most újra meghirdeti 6 alkalmas tréningjét, ahol az első alkalommal az alapvető konyhai munkálatokat lehet majd elsajátítani, úgy mint: késhasználat, darabolás technika, fűszerismeret, kreatív előételek és saláták készítési módjai, húspácolás. Jelentkezni csak korlátozott számban lehet!
Késhasználat, darabolás, vágás. Előételek, saláták, húsok pácolása. Ezek ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy gyorsan, ötletesen és hatékonyan tudjunk dolgozni otthon a konyhánkban. És ugye milyen hasznos ez, ha mondjuk 6 főnyi vendégsereget várunk vacsorára?
A főzés alapjai - 6 alkalmas főzőtanfolyam
Hogy szívesen tevékenykedjünk a konyhában, a helyes késhasználat elsajátítása szinte elengedhetetlen.
(A programajánló a hirdetés után folytatódik!)
A tréninget Eperjesi Győző mesterszakács tartja.
Jelentkezni egy-egy alkalomra is lehet, de ha valaki az egész tanfolyamon részt kíván venni, akkor az alábbi elérhetőségek valamelyikén veheti fel a kapcsolatot az iskolával.
Persze megéri végigjárni mind a 6 alkalmat, mert ebben az esetben egy alkalmat ajándékba adnak.
A főzés alapjai - 6 alkalmas főzőtanfolyam
Egy alkalom díja: 9.900 Ft/fő
6 alkalom díja kedvezményesen: 49.500 Ft/fő
Az első alkalom tematikája
2011. november 3., 18:00
- Alapvető konyhai ismeretek
- Natúr saláta + öntetvariációk ( diós-almás, vinigrette, majonézes...)
- Cézár saláta csirkemell csíkokkal
- Ropogós falatok (crostinik)
- Csirkemell és szűzérme pácolása, sütése
Az ételeket mindenki maga készíti és az est végén együtt fogyasztjuk el!
A főzés alapjai - 6 alkalmas főzőtanfolyam
Elérhetőségek:
Telefon: 06 30 950 6422 (Bozsó Gabi)
Cím: 1055 Budapest, Balassi B. u. 19