Mád - Az országos Furmint Február-programsorozat keretein belül borvacsorát tartanak a Gusteau Kulináris Élményműhelyben is, ahol az est furmintjai a Szent Tamás Pincészet új, 2012-es évjáratából kerültek összeválogatásra. Az ételeket természetesen ezúttal is Horváth Gábor készíti.
Menüsor:
Szent Tamás Kishegy Furmint Pezsgő 2009
- Mini káposztás-tejfölös "pizza"
Szent Tamás MÁD Furmint 2012
- Malac császár carpaccio, tökmagos petrezselyem pesto-val
Szent Tamás Percze Furmint 2012
- Sütőtökös gnocchi, zsályás vajmártással és juhsajttal
Szent Tamás Szent Tamás Furmint 2012
- "Harcsapaprikás" túrógombóccal
Szent Tamás '86 Furmint 2012
- Vaddisznó trilógia téli zöldségekkel
Szent Tamás Aszú 2009
- Kávés creme brulée fehér csokoládé sorbet-val
Jelentkezni lehetséges:
Telefonon: +36 30 374 06 92
E-mailen: info@gusteaumuhely.com,
vagy ide kattintva.
Részvételi díj: 15000 Ft / fő
|