Kékfrankos MOST a Borjour Klasszikon, április 25.

Budapest - A Borjour - amellett, hogy a rádióműsorban egész áprilisban kiemelten foglalkoznak majd a fajtóval - az áprilisi Klasszikon is kiemelten szerepelteti ezt a fajtát: a Mannában Kékfrankos-sarok lesz, ahol vakon lehet majd kékfrankosokat kóstolni és felismerni, melyik magyar borvidékről valóak.
A Borjour Klasszikon a kékfrankosok mellett lesz egy impresszív móri sor, Miklós Csabival, Kamocsay Jr-ral, ketten jönnek Egerből is: Gál Lajos Pincészete és a Juhász Testvérek. Eljön az egyik új soproni kedvenc, az Iváncsics Pincészet, illetve jönnek további feltörekvő borászatok az ország minden pontjáról: a Deé Családi Pincészet Pannonhalmáról, Kiss Balázs Családi Pincészete Mátrából és a Pozsonyi Pince Etyekről. A vendégek most sem maradnak tokajiak nélkül: ott lesz az RWZ fiatalos boraival.

A sor még bővül, borászokkal és gasztró kiállítókkal. A férőhelyek számát ezúttal is max 200 lesz, legutóbb is ez jelentette a pont kellemes teltházat a Mannában és két, most már nyáriasított teraszán.

Mikor?
április 25., 18:30-22:30
Hol? Manna Étterem, I., Palota út 17.
Belépő: 5000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan bor- és vízfogyasztást, valamint a Manna étterem borkorcsolyáit!
Regisztráció: info@borjour.hu, az első 200 főnek!