Budapest - Hatféle kadarkához társított ételeket kínál az évadzáró borvacsorán résztvevő vendégeinek a Széphalom vendéglő április 25-én.
Helyszín: Széphalom Vendéglő, 1028 Budapest, Hidegkúti út 79.
Menü:
Menü:
- Libazsíros-hagymás pogácsa - Aperitif: Mészáros Pál: Szekszárdi Kadarka 2011
- Orosházi kacsamájjal töltött gombafejek, barnamártással, vadrizzsel - Frittmann: Kunsági Kadarka 2011
- Borjúpaprikás kapros túrógombóccal - Dúzsi Tamás: Rosé Kadarka 2011
- Rozmaringos báránysült mártásával, pirított házi kaláccsal - Eszterbauer János: „Sógor” Kadarka 2011
- Erdei gombás vaddisznótokány hagymás dödöllével - Hagymási: Egri Kadarka 2011
- Házi sütésű Rákóczy túrós - Mészáros Pál: Szekszárdi Fehér Kadarka 2011
Időpont: 2014. április 25. 19 óra
Ár: 8 900 Ft/fő
Jelentkezni 2014. április 23-ig lehet személyesen a Széphalom Vendéglőben (1028 Budapest, Hidegkúti út 79.), telefonon (1/376-8871), e-mailben, vagy a honlapon.