Ilyenen még tuti nem voltál! Szepsy mester borvacsorát ad! - máj. 16.

Mád - Szepsy István nagyon kevés rendezvényre jár el, évente átlagosan egyszer lehet vele találkozni a Pannon Bormíves Céh zárt körű karácsonyán. Május 16-án azonban egy étteremnyi embernek része lehet egy Szepsy István által személyesen megtartott borvacsorán a mádi Gusteau Kulináris Élményműhelyben.
Ilyenen még tuti nem voltál! Szepsy mester borvacsorát ad! - máj. 16.
Szepsy István az Első Mádi Borházban teázgat
Május 16-án Tokaj-Hegyalja legcsodálatosabb boraihoz főzhet a Gusteau. Az exkluzív borvacsora alkalmával igazi Szepsy kuriózumokat kóstolhatnak a vacsora résztvevői, mint például a 2003-as Hárslevelű vagy a 2007-es Szent Tamás Furmint. Horváth Gábor séf pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a borok mellé felszolgált ételek is orgazmikus élményt okozzanak. :-)
Bor és Menüsor:
  • Szepsy Liliom Furmint 2011 – Lazackaviáros fürjtojás és tapenád, burgonyás pogácsa fehérharcsa krémmel
  • Szepsy Furmint 2012 - Túró mousse pácolt tavaszi zöldségekkel
  • Szepsy Urbán Furmint 2008 - Fekete tőkehal pankomorzsában sütve, opálos garnélafarok, házi színes papardelle
  • Szepsy Hárslevelű 2003 - Karalábé „főzelék” idei csirkével
  • Szepsy Szent Tamás 2007 - Bárány kuszkusz
  • Szepsy Cuvée 2007 - Házi krémes mangóval és passiógyümölccsel
Időpont: 2014. Május 16. Péntek
Vendégvárás: 18.30
Vacsora kezdete: 19.00
Helyszín: 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Jelentkezni lehetséges: info@gusteaumuhely.com, +36 30 374 06 92 vagy ide kattintva.
Részvételi díj: 17000 Ft / fő