Mitiszol? - Természetes Italok Fesztiválja, november 8.

Budapest - A Terra Hungarica Borszalon korábbi rendezői új fesztivállal jelentkeznek, mert szeretnék minél szélesebb körben, minél több emberhez eljuttatni üzenetüket: az vagy, amit megiszol.
A MITISZOL Fesztiválon nemcsak borokat, de más italokat is lehet majd kóstolni, így söröket, pálinkákat, gyümölcsleveket, szörpöket, gyógyteákat, és igen, természetes ivóvizet is. A közös nevező továbbra is a természetességre való törekvés: minél kevesebb vegyszer és szintetikus adalékanyag, minél kevesebb beavatkozás és manipuláció. Egyszerűség fél egészség.
Miteszel stand: az italok mellett pop-up jelleggel, a készlet erejéig bemutatkozik majd néhány kiváló élelmiszer is: lesz például kenyér, sajt, csokoládé.
A 13 órától 19 óráig tartó sétáló kóstolót követően nem muszáj haza vagy máshova menni: Szabó Balázs Bandája, illetve Odett koncertjeivel folytatódik az este, az Akvárium Klub pultjaiban pedig természetes italok széles választéka várja majd a szórakozni vágyókat.
Főszerepben továbbra is a bor
A borrajongóknak nincs mitől tartaniuk, a főszerep továbbra is az autentikus boroké. A rendezvényen a Terra Hungarica tagjai, több mint 10 borvidék közel 30 borászata személyesen kóstoltatja majd borait, köztük sok újdonságot is, és persze idén sem marad el a sok érdekességet kínáló külföldi vendégasztal.
Új helyszín
Idén az Akvárium Klub ad helyet a rendezvénynek, amely a város szívében, igényes környezetben nyújt lehetőséget a nyugodt kóstolásra, beszélgetésre és persze szórakozásra.
Részletek és jegyvásárlás hamarosan, addig is jegyezd fel a naptáradba az alábbiakat:
MITISZOL? - Természetes Italok Fesztiválja
2014. november 08., szombat 13 órától
Akvárium Klub Official