Adventi borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben, december 13.

Ezen a különleges estén a Gusteau Kulináris Élményműhely szelektált boraihoz készít ünnepi menüt Horváth Gábor. Előkerülnek a Szent Tamás Pincészet első, 2009-es tételei és a legendás Szepsy klasszikusok is!
Bor és Menüsor
  • Szent Tamás Középhegy Furmint/Hárslevelű 2009 - Libatrió körte chutney-val
  • Szent Tamás Nyulászó Hárslevelű 2009 - Sonkában sült ördöghal krémes polentával
  • Szepsy Furmint 2009 - Tyúkkal töltött káposzta
  • Szepsy Urbán Furmint 2008 - Szarvasgerinc hagymákkal, magos mustáros borgonyával
  • Szent Tamás 3909 Késői Szüret 2009 - Smarnik sárgabarck fagyival
Helyszín: Gusteau Kulináris Élményműhely
Részvételi díj: 18000 Ft / fő
Cím: 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Jelentkezni lehetséges:
E-mail: info@gusteaumuhely.com
Telefon: +36 30 374 06 92
A nagy borok vacsoráján a különleges tételek megvásárolhatóak!