Vissza
Gourmet Fesztivál 2015 - sajtótájákoztató
Május 11-én mutatták be a sajtónak a szervezők a 2015-ös Gourmet Fesztivál néhány ételét. A rendezvény főszereplője idén a paprikás csirke lesz, erre készültek különböző variációk.
Alapanyagok az Eckhardt Panzió rendhagyó paprikás csirkéjéhez
Amiben nem is volt csirke
De sült paradicsom és petrezselyemzöld igen
És nagyon akkurátusan rakták össze
A főszerepet pedig a tojás kapta benne
Közben Gerendai Károly elmondott minden fontos tudnivalót
A debreceni Ikon Étterem séfje, Pataky Péter sem használt csirkét - ebben libazúza, zöldfűszeres sajtkrém és lime-os uborkasaláta van
Úgy tűnik a legkisebbeknek is bejön
Dudás Szabolcsék (Anyukám Mondta) nagyon melóznak a ravioliba töltött, kapribogyós, szárított paradicsomos csirkén
Ami ilyen lett