Fantasztikus a magyarok által készített húsétel ezen a dísztálon!
Január 28. 15:18
Néhány perccel ezelőtt készült fotók Molnár Gáborék gyöngytyúkból készült ételéről, Lyonból a Bocuse d'Orról!
És ilyen kitálalva:
A gyöngytyúk a világ legrangosabb szakácsversenyének idei főszereplője. A Paul Bocuse-ről elnevezett, Lyon-ban megrendezett nagyszabású szakácsversenyen, a Bocuse d’Or-on, Molnár Gábor és csapata a világ 24 legjobb séfje között mérkőzik meg a győzelemért. A hazai csapat a verseny második napján, versenyez, egy halételt kellett elkészíteniük, melynek a fő alapanyaga a pisztráng, valamint egy húsételt, amelynek a fő témája a gyöngytyúk.
Szerencsére a szurkolók is komolyan veszik. :)
A felvételek szintén az online közvetítésből származnak, a minőség adott... Az eredményhirdetés várhatóan fél 6 körül kezdődik, érdemes figyelemmel kísérni!