Szeptember 28. 15:49
A grill művészete című szakácskönyv, illetve tervezője Baráth Dávid grafikus megkapta a Magyar Formatervezési Díjat.
A 192 oldalas szakácskönyv két fő egységből épül fel: első fejezeteiben a legkorszerűbb táplálkozási alapismeretek illetve a legnépszerűbb fűszerek és fűszerkeverékek leírása kapott helyet, a könyv második részében pedig az ezen elveknek megfelelő, illetve a fűszereket is bátran használó ételek leírásai kerültek. A mintegy hetven receptet a készítők Csonka Gergővel, a villányi Sauska séfjével együtt alkották meg, különös figyelmet fordítva a helyi alapanyagokra, a szezonalitásra, valamint az elkészítési módok kíméletességére -
írja a Turizmus Online.
A kötet kivitelezése kiemelkedően magas színvonalat képvisel. A könyv minden példánya egyenként, kézzel készített illetve szitázott, dombornyomott borítóval illetve vörös élfestéssel készült el.