Kevés fiatal magyar séf mondhatja el magáról, hogy olyan szakmai tapasztalattal rendelkezik, mint Nagy Attila, aki 2011. szeptember 1. óta az
Andrássy Rezidencia Wine & Spa konyhafőnöke. Tapasztalata és szaktudása meghökkentő kreativítással és a magyar gasztronómia iránt tanúsított végtelen alázattal párosul.
(A cikk a hirdetés után folytatódik!)
Attila ez év augusztusáig az első magyar Michelin csillagos étterem, a Costes sous chéf-je volt, de ezt megelőzően - a tévéből már mindenki által jól ismert - Gordon Ramsay londoni éttermében is dolgozott.
Magas szintű szakmai tudását Spanyolországban és Angliában szerezte, majd Budapesten tökéletesítette - mindezt ma a tarcali Andrássy Rezidencia Esszencia Éttermében kamatoztatja, Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájában, a legmodernebb technikák mellett.
Az ország keleti részéből, Debrecenből indult karrierje, ahol a kezdetek kezdetén szállodákban is főzött. Immár nyugat-európai tapasztalatokkal is felvértezve, a magyar regionális konyha iránti elkötelezettsége és szenvedélye tüzeli őt a mindennapokban.
Nagy Attila egyedi és páratlan ételkreációit a régióban feltalálható friss és elsőosztályú alapanyagokból alkotja meg: Tokaj-Hegyalja regionális ízeit varázsolja elénk modern, könnyed köntösbe bújtatva - azzal a nem titkolt céllal, hogy az így készült fogások a hegyaljai borkultúra remekeinek méltó társaivá válhassanak asztalunknál.
Az Andrássy Rezidencia étterme, a sajátos enteriurrel rendelkező Esszencia