Pezsgők a karácsonyi vendégváráshozÉrkezzenek akár családtagok, akár barátok hozzánk, karácsonykor és más ünnepekkor a pezsgővel indítás mindig jó ötlet. Bár a hazai gasztronómiában természetesen a pálinkának is megvan a szerepe, de tévedés, hogy ezt aperitifként kell fogyasztani: magas alkoholtartalma ugyanis hosszú időre letompítja az ízérzékelő receptorainkat. Azért is érdemes inkább a pezsgővel kezdeni, mert ehhez remekül illik mindenféle sós rágcsálnivaló, vendégváró falat.
Minden napra egy vörösbor: Twickel Szőlőbirtok, Zichy Szekszárdi Merlot 2012 Hazánkban a vörösborok népszerűsége továbbra is megelőzi a fehérborokét és a rozékét is. A bordeaux-i szőlőfajták és a bordói stílusú magyar vörösborok pedig továbbra is a legkedveltebbek közé tartoznak, ezért közülük több tétel is bemutatkozik a Bordói November Nagykóstoló Csúcsbor Termében. Figyeld napi ajánlónkat!