Budapest - Az Almásy Vendéglő szeptemberi borvacsoráján, a szekszárdi Mészáros pincészet fog bemutatkozni. A vacsorán Mészáros úr személyesen közreműködik!
A pincészet 80 hektáron gazdálkodik. A széles fajtaválaszték többségét a vidékre jellemző vörösborok alkotják. A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról-fiúra száll a családban.
A borvacsora időpontja: 2014. szeptember 26. péntek 19 óra.
Menü:
- Irsai olivér 2014
- Marinált laskagomba gyökérkenyérrel - Pinot Noir rosé 2014
- Pacal leves - Kadarka 2012
- Lecsós báránycsülök dödöllével - Merlot 2011, Cabernet Franc 2011, Bikavér Reserve2011
- Szilvás pite csokoládéval - Ohmerops 2011
A menü ára a borokkal: 9.000,- Ft.
Borok nélküli menü: 6.000,- Ft.