Felejthetetlen karácsonyi menük #8: mákos mousse torta és cabernet franc Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. A mai fő összetevőnk, a mák nem egyszerű alapanyag, de mi megtaláltuk a tökéletes társát.
Furmint Február a MákbanBor-étel párosítás - A Mák étlapja a Furmint Február időszakában kifejezetten a mádi borokhoz igazodik; Mizsei János chef és Garai Ádám sous chef, cukrász komponálnak izgalmas, "Mák"-os ételeket a Mádi Kör prémium tételeihez. A választás szabadsága egyébként a vendégé; nem lesz kifejezett menüsor illetve kötelező párosítások, mindenki maga döntheti el, mit mivel szeretne kipróbálni, összekóstolni.