Ez igazán tökéletes lezárása volt a nyárnak!2020. augusztus 27-én ismét a Kopaszi-gáton gyűltek össze a borok és a nyár szerelmesei, hogy elbúcsúztassák ezt a kicsit furcsára sikerült szezont. A választék és a körítés kiváló „partnernek” bizonyult ebben.
Láttál már pezsgő degorzsálást lassított felvételen?A pezsgőkészítés egyik legizgalmasabb része kétségtelenül az utolsó szakasz, a degorzsálástól kezdődően egészen a dugó és kosár felhelyezéséig. Egy 2 perces videói segítségével most megismerheted a folyamatot.
Mi mindent tudtunk meg augusztusban?A hónap legnépszerűbb cikkeit elolvasva megfejthetjük 12 aranyérem, a stílus és a vörösbor titkát.
Mi lesz a borász képzéssel a 2020-as OKJ-s reformok után?Erős évnek nézünk elébe – mondja Földesi Gyula a felnőtteknek borász tanfolyamot kínáló budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola első embere. Szeptember 21-ig lehet még jelentkezni, ez lesz az utolsó évfolyam a 2020-as OKJ-s reformok előtt. Az igazgató azt is elmondta, mi várható utána.
Ilyen könnyű talán még sosem volt a borásszá válásA budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola fiataloknak és felnőtteknek (munka mellett is) egyaránt kiváló lehetőséget kínál.
A nyár 5 legcoolabb boros cikkeA Borászportál-cikkek júliusi olvasottsági statisztikái alapján végérvényesen beköszöntött a nyár. A kattintás után Proseccók, cool borok, rozék, sörök minden mennyiségben.
„A cégek, üzemek sorban állnak a frissen végzett fiataljainkért”Diákjaink Kaliforniába is eljárnak szüretelni, vizsgaboraik pedig az alkotás örömét adják – meséli Földesi Gyula a budafoki „Soós” igazgatója. A vele készített interjúban beszámol az iskolában éppen zajló nagyszabású fejlesztésekről is. Frissen érettségizettek és szüleik figyelmébe különösen ajánljuk a cikket.