2020-ban is megválasztották az Év Strandételeit a Balatonnál
Július 20. 08:41
Idén hatodik alkalommal díjazta a Balatoni Kör az Év strandétele versenyen a legjobb ételeket és az új Beach Food trendeket. Ezúttal Wolf András séf (akit a Séfek séfe műsorból ismerhetnek a legtöbben) csatlakozott a zsűrihez és immár díjátadó gálát is tartottak a szervezők a tavalyi győztes zamárdi Tiki Beach Bisztróban hirdettek eredményt július 16-án.
Erős, kiegyensúlyozott mezőnyre vall, hogy idén holtversenyben végzett az élen egy déli és egy északi parti hely étele: a tavalyi ezüstérmes balatonmáriai Port bisztró által nevezett BalaToros mellett az alsóörsi Fogas hal erőlevese lett az Év Strandétele. A döntőben idén is a délipart dominált, csupán egy északi parti, illetve egy keszthelyi döntős volt a hét legjobb között. Az Év Felfedezettje is déliparti, a boglári Spéci büfé, a versenyre nevezett Balaton speciál LSK (Lellei süldő kifliben – 1290 Ft) mellett a zsűrinek szintén elnyerte a tetszését a chili con carnés édesburgonyájuk is.
Erős, kiegyensúlyozott mezőnyre vall, hogy idén holtversenyben végzett az élen egy déli és egy északi parti hely étele: a tavalyi ezüstérmes balatonmáriai Port bisztró által nevezett BalaToros mellett az alsóörsi Fogas hal erőlevese lett az Év Strandétele. A döntőben idén is a délipart dominált, csupán egy északi parti, illetve egy keszthelyi döntős volt a hét legjobb között. Az Év Felfedezettje is déliparti, a boglári Spéci büfé, a versenyre nevezett Balaton speciál LSK (Lellei süldő kifliben – 1290 Ft) mellett a zsűrinek szintén elnyerte a tetszését a chili con carnés édesburgonyájuk is.