Egy 8 éves hagyomány folytatódik Villány és Szekszárd részvételével
November 05. 14:04
Tehetséges borászok, zseniális borok, mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt nyolc évben minden egyes Araz Borduett vacsorán. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a visszatérő vendégek száma, a sok-sok új vendég és a kiváló visszajelzések.
###ROADBLOCK1###
A sorozat november 28-án 19 órai kezdettel folytatódik Villány és Szekszárd "méri össze erejét". A Tiffán’s Pincészet családi vállalkozás, amely több évszázados múltra tekint vissza. Tiffán Ede, akinek kivételes szakértelme, elhivatottsága, a borvidék iránti rajongása a biztosítéka annak, hogy az Önök poharaiban a hitelesség és a tradíció tisztelete díszítse a bor minden rezdülését! A Vesztergombik élete szorosan és elválaszthatatlanul egybeforrt Szekszárddal. Céljuk a magas minőségű nemzetközi elvárásoknak megfelelő, de szekszárdi karakterrel bíró borok készítése.
A borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine tökéletesen illeszkedő öt-fogásos ételsora teszi teljessé az estét.
Menüsor:
Tiffán Csenge 2018 - Vesztergombi Királylány 2018
Szárnyasmáj, levelestészta, kerti saláta, dió öntet
Tiffán Rosé 2018 - Vesztergombi Rose 2018
Karfiol cappuccino, hurka, pirított tökmag
Tiffán Pinot Noir 2015 - Vesztergombi Pinot Noir 2017
Báránycsülök ragu, spenót, pirított rókagomba, házi tészta
Tiffán Principium 2016 - Vesztergombi Turul 2015
Glasszírozott marhapofa, Zalai dödölle, kelkáposztafőzelék püré
Tifffán Kékfrankos 2017 - Vesztergombi Kékfrankos válogatás 2016
Toffifee, étcsokoládé bonbon, sós karamella
Szárnyasmáj, levelestészta, kerti saláta, dió öntet
Tiffán Rosé 2018 - Vesztergombi Rose 2018
Karfiol cappuccino, hurka, pirított tökmag
Tiffán Pinot Noir 2015 - Vesztergombi Pinot Noir 2017
Báránycsülök ragu, spenót, pirított rókagomba, házi tészta
Tiffán Principium 2016 - Vesztergombi Turul 2015
Glasszírozott marhapofa, Zalai dödölle, kelkáposztafőzelék püré
Tifffán Kékfrankos 2017 - Vesztergombi Kékfrankos válogatás 2016
Toffifee, étcsokoládé bonbon, sós karamella
Időpont: 2019. november 28., 19 óra
Helyszín: 1074 Budapest, Dohány u. 42-44. (parkolás a Nyár utcai mélygarázsban ingyenes)
A vacsora ára 15.500 Ft/fő, a számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolnak fel.
Előfoglalási akció: amennyiben november 24-ig a részvételi díj kifizetésre kerül, az ár 13.500 Ft+12% szervizdíj.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Asztalfoglalás telefon a +36 1-815-1100-es számon vagy az araz@araz.hu e-mail címen lehetséges.