Magyar krémsajt hódítja meg a Közel-Keletet és a Sajtolimpiát
Március 08. 11:50
„Az Év Terméke” elismerésben részesült az üveges Hajdú krémsajt. A gyártó Kőröstej csoport immár negyedik alkalommal nyerte el a díjat.
Az Év Terméke Díjra minden évben új és innovatív termékekkel lehet nevezni. Ezeket első körben egy szakmai zsűri pontozza, majd a továbbjutókat különböző kategóriákba sorolják. Innentől a fogyasztókon a sor, egy reprezentatív közvélemény-kutatás keretében ők választják ki minden kategória győztesét. Idén sajtkrém kategóriában az üveges kiszerelésű Hajdú krémsajt is a díjazottak közé került, miután a fogyasztók 97%-a elégedett volt a termékkel annak kipróbálása után.
Az Év Terméke Díjra minden évben új és innovatív termékekkel lehet nevezni. Ezeket első körben egy szakmai zsűri pontozza, majd a továbbjutókat különböző kategóriákba sorolják. Innentől a fogyasztókon a sor, egy reprezentatív közvélemény-kutatás keretében ők választják ki minden kategória győztesét. Idén sajtkrém kategóriában az üveges kiszerelésű Hajdú krémsajt is a díjazottak közé került, miután a fogyasztók 97%-a elégedett volt a termékkel annak kipróbálása után.
„2017 januárjában kezdtük el forgalmazni az üveges Hajdú krémsajtot, amely az őszi, magyarországi megjelenés előtt már nagy sikert aratott több európai országban és a Közel-Keleten is” – nyilatkozta a díj kapcsán Dr. Riad Naboulsi, a Kőröstej csoport tulajdonosa.
A vállalatnak ez már a negyedik Év Terméke Díja. 2014-ben a Hajdú grillsajt, 2016-ban a Hajdú joghurtsajt, 2017-ben pedig a Hajdú parenyica kapott elismerést. Nemzetközi szinten is elismerésben részesültek nemrégiben a Kőröstej termékei: az ausztriai „Käsiade” Sajtolimpián a Hajdú grillsajt és a Hajdú joghurtsajt szerzett aranyérmet.
Aki szeretne többet megtudni a sajtok világáról és arra is kiváncsi, szereti-e a sajt a bort, annak ott a helye az április 27-i Sajt- és borkóstoló tanfolyamon!