Meglepő alapanyag párok, amiket még talán soha nem próbáltál
Február 18. 16:46
Próbáltad már a banánt petrezselyemmel, vagy a kávét fokhagymával? Meglepő alapanyag kombinációk Csíki Sándortól, a FoodandWine.hu gasztroblog írójától:
- Maracuja és bodzavirág
- Mangó és fenyő
- Csokoládé savanyú káposzta
- Csokoládé és füstölt angolna
- Eper és koriander
- Csokoládé és rózsabors
- Uborka és ibolya
- Ananász és kéksaj
- Karfiol (karamellizált) és kakaó
- Sült sajt (parmesan, gruyere) és méz (gesztenyés karakterű)
- Harissa és szárított sárgabarack
- Mandarin és kakukkfű
- Lazac és édesgyökér
- Menta és mustár
- Darált hús és karamell
- Alma és levendula
- Paradicsom és eper
- Spárga és ibolya
- Mandarin és sütőtök
További kombinációk, párok és tanácsok a Foodandwine.hu oldalán!