Február 8-án rendezték meg a gálaebédet az Év Bortermelőjének tiszteletére, ahol ünnepélyes keretek között Dúzsi Tamás átvehette a címmel járó díszoklevelet.
Immáron két éve, hogy a 2011-es évjáratú Nagy Eged Furmintunk Aranyéremmel és a Legjobb Magyar Fehér Bornak (Hungarian White Trophy) járó trófeával, valamint több furmint közül a legjobbnak ítélt díjjal, Furmint Trófeával (Furmint Trophy) tért haza a nemzetközi borversenyről, az International Wine Challange-ről - olvasható a Kovács Nimród Winery honlapján.
Idén tavasszal folytatódik az Országos Étterem Hét rendezvénysorozat. A rendezvényre előzetesen február 25-től lehet on-line asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon.
Az Étterem Héten idén tavasszal is rendkívül barátságos áron, 3.300.− forinttól kínálják a háromfogásos ebéd- és vacsoramenüiket a résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermek országszerte, március 16. és 22. között.
A Táncoló Medve a tarcali pincesoron csavargott, ahol a Szedmák Pince borait kóstolták. „A négy hektáros birtok 1988-tól készít saját szőlőből saját bort. Száraz boroknál soha nem használtak fahordót és egészen jó nevű dűlőkből készítik boraikat (zömmel Sajgó és Deák), szinte mindig külön szelektálva a termőhelyek borait. Élesztőket sem használnak.”
Ismétlés a tudás atyja. A Welovebalaton.hu a Népszabadság Top 100 kiadványából kiböngészte a régió legjobbjait. Villa Tolnay, IKON, Pántlika, Szent Donát borok a legjobbak között!