Vacsorázz pénteken az Év Bortermelőjével!
Június 17. 13:16
A nyár borduett vacsorájának két csillaga nem más, mint Balla Géza (a 2018-as Év Bortermelője) és Günzer Zoltán. Balla Géza a hagyományos Kárpát-medencei szőlőfajtákat helyezi előtérbe, boraihoz pedig semmit nem ad hozzá, és lehetőség szerint el sem vesz belőle. A Günzer család a Villányi borvidéken generációk óta foglalkozott szőlőtermeléssel és borkészítéssel, saját fogyasztási igényük kielégítésén kívül a borpiacon történő értékesítés is céljuk volt. Günzer Zoltán családi gazdasága 1993-ban kezdte meg működést. Boraikból próbálják a természeti adottságok maximumát kihozni, ügyelve az egyes dűlők sajátos értékeire. A két pincészethez tökéletesen illeszkedő páratlan menüsort Barka Áron, Chef de Cuisine alkotta meg, így teljessé téve a valódi gasztronómiai utazást. Öt fantasztikus fogással és tíz kiváló borral várja Önt is az ARAZ Étterem!
Időpont: 2019. június 28. (péntek) 19:00 (érkezés: 18:50)
Menüsor:
Amuse bouche a Continental Hotel Budapest lobbyjában egy pohár gyöngyöző pezsgővel
Balla Sauvignon Blanc 2018 - Günzer Lezser 2018
Karamellizált Brie sajt, ruccola, pirított fenyőmag
Balla Királyleányka 2018 - Günzer Chardonnay 2015
Beurre blanc, lepényhal, pezsgő, dijoni morzsa
Balla Rosé Cuvée 2018 - Günzer Rosé 2018
Paprikás krumpli, mangalica kolbász, kovászolt kenyér, házi kovászos uborka
Balla Sziklabor Feketeleányka 2015 - Günzer Ördögárok 2015
Rózsaborsos kacsamell duó, lekváros derelye, turbolya
Balla Kadarka Selection 2017 - Günzer Kadarka 2016
Étcsokoládés semifreddo, sült tápióka, lépesméz, meggyemulzió
Karamellizált Brie sajt, ruccola, pirított fenyőmag
Balla Királyleányka 2018 - Günzer Chardonnay 2015
Beurre blanc, lepényhal, pezsgő, dijoni morzsa
Balla Rosé Cuvée 2018 - Günzer Rosé 2018
Paprikás krumpli, mangalica kolbász, kovászolt kenyér, házi kovászos uborka
Balla Sziklabor Feketeleányka 2015 - Günzer Ördögárok 2015
Rózsaborsos kacsamell duó, lekváros derelye, turbolya
Balla Kadarka Selection 2017 - Günzer Kadarka 2016
Étcsokoládés semifreddo, sült tápióka, lépesméz, meggyemulzió
Időpont: 2019. június 28. (péntek) 19:00 (érkezés: 18:50)
Helyszín: Araz Étterem, 1074 Budapest, Dohány utca 42.
Ár: 15.000 Ft/fő (a számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolnak fel)
Előfoglalási akció: amennyiben június 25-ig a részvételi díj kifizetésre kerül, az ár 13.500 Ft+12% szervizdíj.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! A parkolás a hotel Nyár utcai mélygarázsában ingyenes.
Előfoglalási akció: amennyiben június 25-ig a részvételi díj kifizetésre kerül, az ár 13.500 Ft+12% szervizdíj.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! A parkolás a hotel Nyár utcai mélygarázsában ingyenes.
Asztalfoglalás +36 1 815 1100-as telefonszámon, illetve az araz@araz.hu e-mail címen lehetséges.