Magyarország első boriskolájában megtanulhatod a borkóstolás rejtelmeit, megismerkedhetsz hazánk és a világ új szőlőfajtáival, a borkészítési eljárásokkal és tanfolyamtól függően még sok minden mással! Mindezt élményszerűen, magas képesítésű oktatókkal, és színvonalas kóstolósorral. A tanfolyamok mellett most a tankönyveket is kedvezményesen szerezheted be. Olyan családtagodat vagy barátodat is meglepheted a kurzussal, aki odavan a borokért és szívesen fejlesztene még a tudásán.
Az Alapozó kurzusokra azokat a borkedvelőket várják, akik most kezdenek el ismerkedni a borok világával, és egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre vágynak, amely során betekintést nyernek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkednek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal. Míg az
Ízelítő Extra borkurzus egy könnyed társasági esemény, akár a hétköznapokon, addig a
Borkollégium alapfokú képzés három teljes napon át, 35 boron keresztül ad alapszintű, de átfogó tudást Magyarország borvidékeiről, hazánk szőlőfajtáiról és a borkészítés alapelveiről.
Többek között ezek is kedvezményesen érhetők el július 18. és 21. között. (
A kedvezményes jegyárak is csak az akció ideje alatt jelennek meg a rendeléskor.)
Kattints a részletekért.
A haladó kurzusokat azoknak a borrajongóknak ajánlják, akik már jól ismerik a hazai borvidékeket és szőlőfajtákat, de a nemzetközi kínálatot még nem, vagy vágynak különleges tételek kóstolására. Ezek a tanfolyamok a vendéglátásban dolgozók számára is átfogó elméleti és gyakorlati tudást adnak. Ez utóbbiak számára a
WSET középfokú bortanfolyam például azért is lehet előnyös, mert akkreditált kurzus, ezért szinte bárhol elfogadják a világban. Ha külföldi munkavállalást fontolgatsz, akkor ott a helyed!
Nézd meg a többi kurzust is.
A tematikus kurzusok egy-egy területre fókuszálnak: szánhatsz egy teljes napot a buborékos italok megismerésének, ahol megtudod, hogyan készül a pezsgő, milyen pezsgőkészítési eljárások vannak és miért a champagne a legdrágább mind közül. Választhatod a Párlat ízelítő extra kurzust is, ahol a legfontosabb tudnivalókon kívül számos érdekességet megtudhatsz a párlatok világáról. De beiratkozhatsz akár az Alapozó sommelier képzésre is.
Ha nem tudsz dönteni, milyen kurzus való neked, segíthetnek a következő cikkek: