Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszúUnod már, hogy mindig libamájat, sajtot vagy diós süteményt kell készítened az ünnepi asztalra a tokaji aszú mellé? Ennek most vége. Megmutatjuk neked, hogy a világ egyik legcsodálatosabb bora azért (is) olyan csodálatos, mert rendkívül sokoldalúan használható a gasztronómiában. Következzen 3 recept, amiről álmaidban nem gondoltad volna, hogy működik vele.
Felejthetetlen karácsonyi menük #15: házi spéci sacher torta és cabernetNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Jöjjön most egy "magyarosan" megbolondított osztrák édesség és egy csodás szekszárdi bor.
Káprázik a szemünk ettől a kajátólRitkán vágyunk rikító lila ételekre, de egy kivétel már biztosan van. Már csak azért is, mert ez 100%-ban természetes.
Készíts pezsgőkrémet!Recept - Kitűnő desszert, nyár esti hűsítő-frissítő csemege a pezsgőkrém, melyet egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnánk. Bár a szőlőszezon még messze, azért érdemes legalább egy fürtöt beszerezni, mert tökéletes ízkiegészítő.
Kandírozott narancs furminttalRecept - Kandíroztál már? Ha nem, akkor most egy egyszerű recepttel elindulhatsz a gasztronómia ezen útján, ha viszont igen, garantáljuk akkor is elnyeri majd tetszésed ez a borral különlegessé tett ínyencség.