Új borkészítési eljárásáért kapott díjat Malatinszky CsabaFrancia innovációs díjjal tüntették ki idén tavasszal Malatinszky Csaba borászt új vörösbor-készítési eljárásáért. A vele készített interjúban elárulta a siker összetevőit: ajtó a hordón, görgetés, nyomásszabályozó.
Májusban minden Depardieuről és Neszmélyről szóltMozgalmasan telt a májusi hónap a Borászportálon. Foglalkoztunk egészségüggyel, megtaláltuk a 10 legígéretesebb magyar bort és feltettünk a térképre egy elfeledett borvidéket. Összefoglaló a hónap legolvasottabb cikkeiről.
Visszatérünk a hagyományos borkészítéshez?A kétévente megrendezésre kerülő szemináriumok közé ebben az évben egy rövidebb, kötetlenebb hangulatú, viszont sokkal inkább szakmai értekezlet is került.