Boltzár, távolságtartás, fake news az alkoholról – 100 éve is megfektette egy világjárvány a vendéglátástSzámos hasonlóságot mutatnak a mostaniakkal az 1918-ban kitört spanyolnátha idején hozott, vendéglátóipart érintő intézkedések. Igaz, akkor bónuszként jött mellé még egy kis meglepetés is.
Itt vannak a legjobbak a szövetség szerintAz idei évben először ítélték oda a Par Excellence díjat a legjobb termelőnek, kereskedőnek, vendéglátónak, szakírónak és oktatónak. Az elsimerést a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz) alapította meg, melynek eredményét december 16-án közölték Budapesten.
Hungarikum lett a Gundel ÉtteremÖRÖKSÉG - Hat új elemmel bővítette a Magyar Értéktárba sorolt és további néggyel a Hungarikumok Gyűjteményébe tartozó nemzeti értékek körét csütörtökön a Hungarikum Bizottság - jelentette be a szervezet ülését követően a vidékfejlesztési miniszter, a döntéshozó testület elnöke Tápiószentmártonban.
Megjelent a Gundel-szakácskönyv legújabb kiadásaKönyvajánló - A fővárosi Gundel Étteremben ma is felszolgált ételek eredeti receptjeit és modernizált fogásokat mutat be a novemberben megjelenő Gundel Szakácskönyv, amelyet pénteken sajtótájékoztató keretében mutattak be Budapesten.