"Nem gondoltam, hogy ennyien gratulálnak őszinte szeretettel"Egy szerencsés véletlennek köszönhetem, hogy szőlészből szőlész-borász lettem – mondja Mészáros Pál, a szekszárdi Mészáros pincészet megalapítója, a legutóbbi Év Bortermelője díjazottja. Állítja, ma könnyebb jó bort készíteni, mint régen, Szekszárd pedig bizonyos tekintetben Nyugat-Európa.
Készítsd el a saját bikavéredet!Cuvée-t készíteni bárki tud, csak venni kell egy, kettő, három, négy különböző tételt, aztán addig keresgélni a legjobb házasítási arányt, amíg meg nem találjuk – vagy amíg hatalmas buliba nem torkoll az alkalom. Szekszárdi bikavért készíteni azonban már nagyobb kihívás – így nagyobb izgalom is, derült ki a Mészáros Borházban. A 2016-os Év Bortermelőjénél jártunk!