A testes vörös mindig vonzóEshet, fújhat, fagyhat, vagy süthet a nap, a testes vörösök hallatára még mindig megtelik minden kóstoló. Nem is lenne baj, ha ugyanilyen nagy lenne az érdeklődés, amikor a kadarkák, kékfrankosok, sillerek, pirosborok kerülnek szóba. Merthogy az utóbbiak lennének a mi fajtáink, a magyar vörösborkészítés fő csapásvonala.
Ősszel is jól jönnek a könnyű fehérborokA Borkollégium programja egy újabb, bevezető kóstolósorozattal bővült. A témakörök kialakítása a borok egyik alap felosztását követi: típusonként mutatják be őket, az üde fehérboroktól kezdve, a testes vörösökön át, az édesekig.
8 lépés választ el a világ legjobb borstílusaitólA könnyű fehérboroktól a vidám rozékon át a legjobb vörösökig és édes borokig, pezsgőkig a nyolc legfontosabb és legsikeresebb borstílust mutatja be nyolc kóstolón a Borkollégium.