A magyarországi gasztronómia jó úton járAz ausztriai piacvezető kulináriai magazin, a Genuss, legfrissebb számában a magyarországi gasztronómiai fejlődést dícséri. A négy oldalas cikk Kulinarium Hungarikum címmel jelent meg, ahol alaposan bemutatja azt az egy évtizedes utat, amit a magyar gasztronómia bejárt.
Ingyen pezsgővel itatnak BudapestenElindult a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóságának habzóbor- és pezsgőfogyasztást népszerűsítő kampánya, amelynek célja, hogy növelje és éves szinten kiegyenlítettebbé tegye a fogyasztást.
Íme, a hazai bormarketing támogatások feltételeiPályázat - A Magyar Turizmus Zrt. nyílt pályázati felhívást tesz közzé a 2013. évi közösségi agrármarketing program keretében. A 2013. október 31-ig Magyarországon megvalósuló, a magyar borkultúrát, borászatokat, borokat népszerűsítő tevékenységeket támogatja. A helyi-, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken való részvételt, társkiállítóként való megjelenést, publikációkat, egyéb megjelenéseket és marketingkommunikációt segíti.