Egy hely, ami beszippant a varázsávalA Nyári borokkal először a Badacsony New Yorkban elnevezésű budapesti kóstolón találkoztam, ahol a pincészet egy pazar szortimenttel kápráztatott el. Majd úgy hozta az élet, hogy május végén csapatunkkal ellátogattunk Nyári Ödönhöz a Szent György-hegyre.
Kék a nyele, az arcom csupa derű!Summarium - Bocsánat az érzékenyebb lelkűektől, ezért az áthallásos címért, de ez jutott eszembe a kóstolás kellős közepén, és úgy motoszkált a fejemben, mint egy örült ritmus. A "világ legnagyobb Kéknyelű kóstolóján" a fajta meggyőzött. Ám haladjunk sorban, ahogy az idővonal adja.
Badacsonyi roadshow BudapestenSummarium - Valami változás van folyamatban a badacsonyi borvidéken. Kezdjük felismerni, hogy a természet tiszteletet érdemel, és ezt csakis minőségi borokon keresztül tudjuk elérni. A tapasztalt borfogyasztók jó borokat követelnek, és a keresletben rejlik az erő. A cél az, hogy a vidéken végzett bortermelés minősége javuljon és ezáltal a vidék a hírnevét is öregbíteni tudja, hiszen rendkívül sok lehetőség rejlik ebben a gyönyörű helyben. Kóstolási jegyzet a Badacsony New Yorkban, avagy a szürke 30 árnyalata elnevezésű rendezvényről.