Rekordlátogatottság az V. Kézműves Magyar Ízek VásáránSummarium - A Millenárisban március 8-10-én tartott V. Kézműves Magyar Ízek Vásárára - a szervezők szerint - több mint 18 000-en voltak kíváncsiak. A jubileumi rendezvényen a vásárlók ismét szavazhattak kedvenc termelőjükre, melynek következtében a húsfeldolgozással foglalkozó Knyihár Mihály kapta a legtöbb voksot.
"Őstulok" furminttalBor-étel párosítás - A 2013. március 8-10. között a Millenárison megrendezésre kerülő Kézműves Magyar Ízek Vásár és Gasztropiac sajtótájékoztatójának szenzációja az „őstulok” szalámi és pörkölt kóstoló, valamint a steaksütés volt. Az ételek mellé Csíki Sándor, a Borászportál gasztronómiai tanácsadója, a Food&Wine szerkesztője választotta ki a velük leginkább harmonizáló bort.
Bemutatkozik az őstulok az idei Kézműves Magyar Ízek VásáronProgramajánló - Március 8-10. között 120 termelővel és újdonságokkal újratöltve várja az ínyencségek kedvelőit az ötödik Kézműves Magyar Ízek Vására és Gasztropiac. A Millenáris B épületét immáron ötödik alkalommal özönlik el a magyar konyha szerelmesei. Az esemény vasárnapi sajtótájékoztatóján Csíki Sándor, a Borászportál gasztronómiai tanácsadója prezentálásában az újságírók megismerkedhettek az őstulokkal, megkóstolhatták pörköltjét és a hozzájuk passzoló borokat.