Mit szeret a szakma Badacsonyban?Videó - A Badacsony New Yorkban rendezvény keretében stábunk ezúttal a szakmát kérdezte arról, hogy mit tartanak fontosnak a badacsonyi borokkal kapcsolatban, valamint, hogy melyek a kedvenc badacsonyi fajtáik. A kéknyelű és az olaszrizling mellett van még egy pár favorit. De vajon a fajtáról, vagy a terroirról szól Badacsony?
TOP 100 bor: Tokaj-Hegyalja egyeduralma megdönthetetlen!Borajánló - Már kapható az A 100 legjobb magyar bor című tematikus Népszabadság-kiadvány, melyben „a nagyok ismét ott vannak a legjobbak között, de örömünkre sok kis pincével is találkozhat az olvasó” (...). A hegyaljai édes borok ezúttal is kiemelkedően szerepeltek, de tendenciaszerű az is, hogy a tokaji száraz furmintok egyre bebetonozottabb helyet követelnek maguknak a bortesztek, borversenyek eredménylistáinak élén.