Ez a gesztenye tortácska fogta kézen a vörösborokatGesztenye, meggy és egy kis piskóta: ismét igen finomat varázsolt a Zila Cukrászda a Bordó Blend Nagy Bordói Kóstolóra, melynek a Corinthia Budapest adott otthont.
Olaszrizling és desszert, almás megközelítésben Az idei Olaszrizling Október Nagy Olaszrizling Kóstoló rendezvényre a Zila Cukrászda ismét elkészítette az esemény süteményét, ez alkalommal egy zöldalmás joghurt szeletet. Mint eddig is, a sütemény most is a rendezvény központi borához készült, szezonális alapanyagokból.
A sütemény, amely rozé pezsgőért kiáltA Winelovers tematikus kóstolóinak aktuális állomására, a Nagy Pezsgő Kóstolóra a Zila Kávéház – Krisztina Cukrászda egy különlegeséggel készült. A Testa Rossa kockát a pezsgőkre fókuszálva kifejezetten az eseményre álmodták meg.
Desszert mellé kékfrankos? Ha nem kóstolom, magam sem hiszem!A Kékfrankos Most rendezvénysorozat Nagy Kékfrankos kóstolóján a vendégek ismét megkóstolhatták a Zila Cukrászda kizárólag erre az eseményre, a kékfrankosok tiszteletére megalkotott desszertjét.
A sütemény, amely méltó párja a Tokaji aszúnakIgazi különlegességgel készült a Zila Kávéház az idei Tokaj Grand kóstolóra, ahol a témához passzoló Tokaji aszú kockával kerülhetett intim viszonyba a nagyérdemű.
A bor és a sütemény különleges találkozásaBorokat "édes köntösben" ilyen formában ritkán kínálnak, de Budapesten erre már másodszor került sor idén. Zila László és csapata két olyan süteményt is alkotott a közelmúltban, melyet a borkedvelők nemrégiben kóstolhattak meg.
Süteménybe került az egri csillagÉdes élet - A Magyar Borok Bálján a 2010-ben megszületett új borkategória, az egri csillag volt az év vendégbora. Néhány héten belül debütál az új évjárat az egri fehér cuvéeből, amelyet a borbál vendégei egy sütemény ihletőjeként és alapanyagaként is kóstolhattak.