Fröccs

A furmint kaland folytatódik

Január 26. 07:00
Joe Roberts Furmint Adventures címen készített kisfilmeket, amelynek első epizódját Balassa Istvánnál forgatta. Ezt itt megnézhetitek. A második részben a Tokaj - Hétszőlő Pincészetet mutatja be.
 
 

A főzelékeket nem szeretni nem menő. Nagyon nem.

Január 25. 16:43
A főzelékeket nem szeretni nem menő. Nagyon nem.
Fotó: Rizsazzunk.cafeblog.hu
 
Pláne, hogy a Nosalty oldalán Bodon Judit dietetikus ajánl egy csomó fantasztikusat belőlük. A cikkből az is kiderül, hogyan kell elkészíteni őket, hogy egészségesek legyenek!

A virgonc tokaji furmint

Január 25. 11:20
Benne van minden, aminek egy tokajiba benne kell lennie: gyümölcsök, savak, mineralitás és elegancia. A Metropol.hu oldalon olvashatod az Obzidian Bormanufaktúra 2013-as száraz furmint kóstolási jegyzetét.

Így töltik palackokba a legédesebb tokajit

Január 25. 10:01
Az alábbi videót a Royal Tokaji Borászati Zrt. oszotta meg a Facebook oldalán:
 

Mi hiányzik nekünk, magyaroknak külföldön?

Január 24. 20:22
Az Origo.hu összegyűjtötte a magyar konyha sajátos alapanyagait, melyeket külföldön nem lehet beszerezni. Így az idegenben élő honfitársainknak nélkülöznie kell ezeket vagy kénytelenek más megoldást választani, például itthonról kivinni magukkal. A cikkben az is elhangzik, ha mégis kaphatóak ezek a hungarikumok, akkor méregdrágán lehet őket megvásárolni. A teljes cikket itt olvashatják.

Feléled végre a Belvárosi Piac!

Január 24. 19:31
A Hold utcai piac a felújítás ellenére teljesen kihalt volt az utóbbi időben. De úgy tűnik, hogy sikerül feléleszteni és életet, vásárlókat vinni az épületbe. Először Bíró Lajos nyitotta meg a Séf utcája éttermet, majd nemrég az egyik legjobb halas is átköltözött budáról, a Vörös Homár. És ennek még nincsen vége, mert hamarosan Gianni új helye is megtalálható lesz a piacon - írja az Index.hu.