Az Origo.hu összegyűjtötte a magyar konyha sajátos alapanyagait, melyeket külföldön nem lehet beszerezni. Így az idegenben élő honfitársainknak nélkülöznie kell ezeket vagy kénytelenek más megoldást választani, például itthonról kivinni magukkal. A cikkben az is elhangzik, ha mégis kaphatóak ezek a hungarikumok, akkor méregdrágán lehet őket megvásárolni. A teljes cikket itt olvashatják.
A Hold utcai piac a felújítás ellenére teljesen kihalt volt az utóbbi időben. De úgy tűnik, hogy sikerül feléleszteni és életet, vásárlókat vinni az épületbe. Először Bíró Lajos nyitotta meg a Séf utcája éttermet, majd nemrég az egyik legjobb halas is átköltözött budáról, a Vörös Homár. És ennek még nincsen vége, mert hamarosan Gianni új helye is megtalálható lesz a piacon - írja az Index.hu.
Homonna Attila látszólagos lazasága ellenére az egyik legtudatosabb figurája a borvidéknek - írja a Táncoló Medve. Az erdőbényei borász két 2013-as bora is terítékre kerül a bejegyzésben.