A Gastro Design versenyt a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap hirdette meg, mellyel a magazin célja az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést.
A versenyre érkezett 65 pályamű közül 36-ot juttatott a döntőbe a szakmai zsűri, amelyek díjazásra került a tegnap esti díjátadón - írja az
Élelmiszeronline.hu.
A zsűri tagjai voltak:
- Bakody Katalin, JAB Csoport, igazgató
- Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
- Csapody Balázs, Kistücsök Étterem
- Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
- Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
- Mesterházy Dorka, Mazel Tov
- Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
- Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
- Segal Viktor, gasztronómiai tanácsadó, a Gastro Design 2015 zsűrielnöke
- Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
- Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő
Kategóriánkénti eredmények:
- Logó és grafikus arculat - 40 fő alatt
Arany: Faszaládé grafikus arculat
- Logó és grafikus arculat - 40 fő felett
Arany: A Matrjoska Bisztró grafikus arculata
- Weboldal és mobiloldal design és felhasználhatóság - 40 fő felett
Arany: Mazel Tov weboldal
- Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő alatt
Arany: Chez Dodo Artisan Macaron and Café belsőépítészeti megoldásai
- Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő felett
Arany: Extra vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet
Arany: A KOLLÁZS - Brasserie & Bar enteriőrje
Arany: Corinthia Hotel Budapest
Ezüst: Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében
- Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - nyitott tér 40 fő felett
Arany: Gasztronómia és Design egy húron pendül - Aria Hotel
- Étlap- és itallapdesign - 40 fő alatt
Arany: Étlap- és itallapdesign - TUK TUK BAR
- Étlap- és itallapdesign - 40 fő felett
Arany: A KOLLÁZS - Brasserie & Bar étlap- és itallapdesignja
Ezüst: Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében
- Vendéglátóipari kiegészítők - 40 fő felett
Arany: Tradicionális borkultúra, regionális ízek, következetes arculati megjelenés - A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest szívében
A Gastro Design 2015 közönségszavazásának győztese: A St. Andrea Wine & Gourmet Bár