Metszési bemutatót és szaktanácsadási napot tart a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete. A bemutatóra (árutermelő szőlészeknek, borászoknak) február 18-án, szerdán kerül sor az Intézet Kísérleti Telepein. a rendezvény pontos programját itt találod!
„A férfi akkor vonzó, ha veszélyes – az alaptétel ugye nemcsak a vámpírokra és fenyítő fetisisztákra, de Bondra is igaz. Mégpedig egy ilyen férfi valamiért a Bollinger-t választja. Mert tudja jól, hogy a csábítás sikerképletéből a champagne kihagyhatatlan. Óriási márkát nem választhat, mert akkor nem mutatná vele szofisztikáltságát.” A kérdést természetesen a Poppmood járta körbe.
Egy igen zamatos némi maradékcukorral megtámogatott furmintot kóstoltunk Hegyaljáról, a Zombory Pincétől. Kortyolni belőle olyan, mint amikor egy érett körtébe harapunk, s még az sem érdekel minket, hogy közben csurog ki a szánkból a gyümölcs zamatos leve - írja a Metropol.hu
Ripka Gergely és Alkonyi Kristóf, ahol jártak feltették a nagy kérdést: Mi a kézműves? Kíváncsiak voltak, ki mit gondol róla, tudja-e mit takar a kifejezés, van e pontos meghatározás rá? Készítsed a rekeszizmaidat, mert néhány válasz megmozgatja.
Végre megérkezett a napsütés! A téli, szürke idő után ez óriási ajándék nekünk. A Szent Tamás Pincészet már posztolta is, hogy a híres mádi dűlőben hogyan sütkéreznek a tőkék.