Egy este alatt rengeteget tanulhatsz a proseccóról
Június 12. 11:48
Megérkezett a nyári meleg és ezzel a hűsítő és jókedvre derítő pezsgők kóstolásának ideje. A prosecco az olaszok könnyed válasza a champagne-ra. Itália híres buborékos itala egyet jelent az élet élvezetével.
A Prosecco vidékkel, a készítés rejtelmeivel személyesen ismertet meg bennünket a Budapest Bortársaság képviseletében Komoróczki Anna. 2018 július 13-án este 19 órától az Almásy Vendéglőben 5 fogásos vacsora keretében kerül bemutatásra 6 izgalmas tétel.
Menü
Zardetto Col Fondó Rizolo - vino spumante
Bortolomiol Prosecco Motus Vitae Brut Nature - DOCG 2016
Tintahal, kovászos uborka, majonéz
Sorelle Bronca Modi Prosecco Brut DOC
Rák mousseline, barack, burgonya chips
Zardetto Prosecco Porta Monticano Extra Dry – DOC
Zardetto Prosecco Cavalier Organic Brut DOCG
Kacsamell, cseresznye, sabayon
Sorelle Bronca Prosecco Particella 68 Brut – DOCG
Sertés szűz, menta, padlizsán
Bortolomiol Prosecco Cartizze Dry – DOCG
Kókusz, passiogyümölcs, túró
Helyszín: Almásy Vendéglő
Időpont: 2018. július 13. péntek, 19 óra
A menü ára:11.000,- Ft. (pezsgők nélkül: 7.000,- Ft.)
Asztalfoglalás: telefonon (+36 1 315 1338) vagy E-mailben (info@almasyvendeglo.hu).
Időpont: 2018. július 13. péntek, 19 óra
A menü ára:11.000,- Ft. (pezsgők nélkül: 7.000,- Ft.)
Asztalfoglalás: telefonon (+36 1 315 1338) vagy E-mailben (info@almasyvendeglo.hu).