Fröccs

Egy szép bikavér élmény

Február 09. 15:14
A St. Andrea 2011-es hangács Bikavér Superiorjáról elismerően nyilatkozott a Táncoló Medve a blogján. " ...kicsit zárkózott volt , de úgy tűnik, esze ágában sincs úgy maradni. - Édes fűszeres illat, meleg íz, sok vörös szilvával, s alkoholból is akad bőven, de megingás nincs így se a kortyban."

Átadták az Év Bortermelője díjat

Február 09. 10:03
Február 8-án rendezték meg a gálaebédet az Év Bortermelőjének tiszteletére, ahol ünnepélyes keretek között Dúzsi Tamás átvehette a címmel járó díszoklevelet.

2013 legjobb furmintja a Nagy-Egeden született

Február 09. 09:16
Immáron két éve, hogy a 2011-es évjáratú Nagy Eged Furmintunk Aranyéremmel és a Legjobb Magyar Fehér Bornak (Hungarian White Trophy) járó trófeával, valamint több furmint közül a legjobbnak ítélt díjjal, Furmint Trófeával (Furmint Trophy) tért haza a nemzetközi borversenyről, az International Wine Challange-ről - olvasható a Kovács Nimród Winery honlapján.

Figyelem! Nagyon vigyázni kell a kannás borral!

Február 09. 07:09
Már régen is tudták, hogy mivel kell vigyázni, ha jót akarunk magunknak.
 

Tavasszal is jön az Országos Étterem Hét!

Február 08. 18:03
Idén tavasszal folytatódik az Országos Étterem Hét rendezvénysorozat. A rendezvényre előzetesen február 25-től lehet on-line asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon. 
 
Az Étterem Héten idén tavasszal is rendkívül barátságos áron, 3.300.− forinttól kínálják a háromfogásos ebéd- és vacsoramenüiket a résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermek országszerte, március 16. és 22. között. 

Bemutatkozik: Szedmák Pince

Február 08. 16:15
A Táncoló Medve a tarcali pincesoron csavargott, ahol a Szedmák Pince borait kóstolták. „A négy hektáros birtok 1988-tól készít saját szőlőből saját bort. Száraz boroknál soha nem használtak fahordót és egészen jó nevű dűlőkből készítik boraikat (zömmel Sajgó és Deák), szinte mindig külön szelektálva a termőhelyek borait. Élesztőket sem használnak.”