Hamarosan itt a Bogyólé
Október 06. 14:02
Minden évben izgalommal várjuk a Vylyan újborát, a Bogyólét, amely idén október második felétől már kapható lesz.
Készítésekor ezúttal is a francia újbor készítésének hagyományait követték, azaz a leszüretelt egész szőlőfürtöket zárt tartályokban, szénsav nyomása alatt dolgozták fel, zúzás és bogyózás nélkül. A bor így a szőlőbogyón belül született meg, majd robbant életre. Az eredmény ezúttal is egy kellemes, nagyon könnyű vörösbor, mely zamatos, vidám, itatja magát és jókedvre derít.
A Bogyólé esetében hagyomány, hogy minden évjáratban új, kreatív címkét kap, melyet leendő grafikusok pályamunkái közül választanak ki. A pályázóknak idén is az volt a feladatuk, hogy az újbor frissességéhez és gyümölcsös, üde jellegéhez legjobban illeszkedő hangulatot és képi világot alkossák meg.
Az elkészült munkákból október 15-én kiállítás nyílik a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, az esemény Facebook oldalán pedig október 14-ig szavazni is lehet a legjobban tetsző címkére. A közönségdíjast és a palackra kerülő győztes címketerv alkotóját a kiállítás megnyitóján ismerheti meg a nagyközönség.
A Bogyólé esetében hagyomány, hogy minden évjáratban új, kreatív címkét kap, melyet leendő grafikusok pályamunkái közül választanak ki. A pályázóknak idén is az volt a feladatuk, hogy az újbor frissességéhez és gyümölcsös, üde jellegéhez legjobban illeszkedő hangulatot és képi világot alkossák meg.
Az elkészült munkákból október 15-én kiállítás nyílik a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, az esemény Facebook oldalán pedig október 14-ig szavazni is lehet a legjobban tetsző címkére. A közönségdíjast és a palackra kerülő győztes címketerv alkotóját a kiállítás megnyitóján ismerheti meg a nagyközönség.