A háztartásonkénti, évi kábé 7,30 kg virsli fogyasztásának a nagy része ilyenkor, az év végén realizálódik. Bécsi, frankfurti, juhbeles, műbélben gusztustalanra dagadó szójás, sajtos, cseh, baromfi. Csíki Sándor összeszedte őket a Food&Wine-on.
Bock József, a Tiffánok és a Gerék minden év végén elkészítik ezt a képet a Villány vs. világ kóstolón. Balról jobbra: Tiffán Zsolt, Tiffán Ede, Gere Andrea, Bock József, Gere Tamás, Gere Attila.
A BorvidékMánia blogon olyan vörösboros-csokis süti receptjére bukkantunk, hogy így az ünnepek gasztronómiai túlkínálatában is megakadt rajta a szemünk. Itt van. Csak szóltunk.
A Szent Tamás Pincétől a Kerházhoz igazolt Balassa István nem csupán a dűlőt szeretné bemutatni a furminton át, hanem feltett szándéka, hogy egy adott dűlőn belül a parcellákat értelmezze - a Táncoló Medve írása a Balassa Betsek Fumintokról.