Japán meghódítja Neszmélyt
április 04. 12:35
Április 28-29-én második alkalommal rendeznek Japán Sushi Hétvégét a neszmélyi Hilltop Borhotel & Étteremben. Az autentikus ételekről a 10 éve japán ételekkel foglalkozó Kiss Krisztián vendég séf fog gondoskodni, aki a vendégek között kialakított látványkonyhán fog dolgozni. Április 28-án szombaton este japán borvacsorát (4 fogással és a hozzá kínált borokkal) készít az érdeklődőknek, illetve speciális japán étlappal várja az a la carte vendégeket mindkét napon.
A Japán Sushi Hétvége étlapja:
előételek:
- japán morzsában sült tigrisrák tonkatsu szósszal
előételek:
- japán morzsában sült tigrisrák tonkatsu szósszal
- forrázott szójabab
levesek:
- miso leves tofuval, tengeri algával
- Ramen leves tigrisrákkal
wokos ételek:
- pikáns sült tészta csirkemellel
- sült zöldségek pirított kesudióval,csirkével
- pikáns sült rízs
nigirik:
- lazaccal, tonhallal, tigrisrákkal, kacsamájjal, tengeri süllővel
makik:
- avokádóval, uborkával, lazaccal, tonhallal, tigrisrákkal, kacsamájjal
vegyes sashimi:
- tonhal lazac tigrisrák tilápia
vastag tekercsek (8 falat):
- tg speciál: tonhal lazac ráksaláta, majonéz
speciális tekercsek:
- green orange: lazac avokádóba göngyölve
- speciális vega: avokádó, zöld spárga, sárgarépa, uborkába göngyölve
- california: surimi, avokádó, uborka
- rainbow: tonhal, lazac, tilápia, avokádó ,uborka,surimi
Asztalfoglalás a borvacsorára és az a la carte étkezés esetén egyaránt szükséges.
Telefon: +36 70 772 6663; +36 70 774 6663
E-mail: hotel@hilltopborhotel.hu
Facebook esemény: 2. Japán Hétvége
levesek:
- miso leves tofuval, tengeri algával
- Ramen leves tigrisrákkal
wokos ételek:
- pikáns sült tészta csirkemellel
- sült zöldségek pirított kesudióval,csirkével
- pikáns sült rízs
nigirik:
- lazaccal, tonhallal, tigrisrákkal, kacsamájjal, tengeri süllővel
makik:
- avokádóval, uborkával, lazaccal, tonhallal, tigrisrákkal, kacsamájjal
vegyes sashimi:
- tonhal lazac tigrisrák tilápia
vastag tekercsek (8 falat):
- tg speciál: tonhal lazac ráksaláta, majonéz
speciális tekercsek:
- green orange: lazac avokádóba göngyölve
- speciális vega: avokádó, zöld spárga, sárgarépa, uborkába göngyölve
- california: surimi, avokádó, uborka
- rainbow: tonhal, lazac, tilápia, avokádó ,uborka,surimi
Asztalfoglalás a borvacsorára és az a la carte étkezés esetén egyaránt szükséges.
Telefon: +36 70 772 6663; +36 70 774 6663
E-mail: hotel@hilltopborhotel.hu
Facebook esemény: 2. Japán Hétvége