Mit együnk a rák megelőzése érdekében?
Május 21. 06:23
Toral Shah sejtbiológiából szerezte diplomáját, rákszakértői képesítéssel. A biológus-gasztroblogger szerint a rák genetikai meghatározottsága ellen nehéz tennünk, a betegséget azonban 80 százalékban a nem megfelelő életmód okozza - írja a Táfelspicc.hu. Torah Shah összegyűjtötte azt a kilenc tanácsot, amit a legfontosabbnak tart a rák megelőzésének szempontjából.
1. Együk végig a szivárvány színeit: lehetőleg napi hét-kilenc alkalommal fogyasszunk zöldséget és gyümölcsöt.
2. Daraboljuk fel a hagymát, préseljük a fokhagymát
3. Főzzük meg vagy préseljük le a paradicsomot
4. Csepegtessünk citromot a zöldekre
5. Fűszerezzünk kurkumával, gyömbérrel és köménnyel
6. Napi két paradió távol tartja az orvost
7. Az olajos halak legyenek a legjobb barátaink
8. Napozzunk napi 15 percet
9. A rostbevitel alapvető
2. Daraboljuk fel a hagymát, préseljük a fokhagymát
3. Főzzük meg vagy préseljük le a paradicsomot
4. Csepegtessünk citromot a zöldekre
5. Fűszerezzünk kurkumával, gyömbérrel és köménnyel
6. Napi két paradió távol tartja az orvost
7. Az olajos halak legyenek a legjobb barátaink
8. Napozzunk napi 15 percet
9. A rostbevitel alapvető
Miért érdemes ezeket a tanácsokat megfogadni? A válaszokat a Táfelspicc bejegyzésében elolvashatod.