Villányi legendák "csatájának" lehetsz részese a vacsoraasztalnál
Október 11. 15:55
Októberben 26-án a villányi borvidék borai köré szervezi immár hagyományos Borduett vacsoráját az ARAZ Étterem. Ezúttal a Bock és a Koch pincészet borait párosítják a Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított hatfogásos ételsorhoz.
Menüsor
Bock Hárslevelű 2014 – Koch Frisch Irsai Olivér 2016.
Aranymazsolás lágy kecskesajt krém
Bock Hárslevelű 2014 – Koch Frisch Irsai Olivér 2016.
Aranymazsolás lágy kecskesajt krém
Bock 'n' Roll 2015 – Koch Kadarka 2015.
Hideg libamell szilvás vinaigrettel
Hideg libamell szilvás vinaigrettel
Bock Syrah 2014 – Koch Premium Syrah 2015
Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással
Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással
Bock Franc 2013 – Koch Super Premium Cabernet Franc 2015
Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával
Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával
Bock Ermitage 2013 – Koch Csanád Cuvée 2012
Bárány Colbert – módra
Bárány Colbert – módra
Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012
Croque - en - bouche
Croque - en - bouche
A vacsora ára 12.990 Ft/fő, a számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel. Az étterem ingyenes parkolást biztosít a Nyár utcai mélygarázsában. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges az araz@araz.hu e-mail címen vagy a +36 1-815-110-es telefonszámon.