Virtuális séta az egri szőlőben és pincében
Tegyetek egy virtuális sétát a birtokon és pincészetben!
Posted by Gróf Buttler Borászat on 2015. október 7.
Tegyetek egy virtuális sétát a birtokon és pincészetben!
Posted by Gróf Buttler Borászat on 2015. október 7.
Október 18-án, vasárnap minden érdeklődöt szeretettel várnak a METRO Gasztroakadémián, ahol megrendezésre kerül a Bocuse d’Or utánpótlásverseny döntője. Az esemény elsődleges célja, hogy a fiatal szakácsok és tanulók közül, szigorú szakmai szempontokat figyelembe véve, segítőket találjon a Bocuse d’Or döntőjébe jutásért induló versenyzők soron következő megmérettetéseihez. A jelentkezőknek a megadott életkoron (20-22 év) kívül többek között olyan szempontoknak is meg kellett felelniük, mint a folyékony angol nyelvtudás vagy az állóképesség.
A versenyre a METRO Gasztroakadémián kerül sor, ahol a résztvevőknek két feladattal – egy számukra már ismert versenytémával: Saláta bevert tojás és baguette, illetve egy titkos nyersanyagkosár tartalmából a helyszínen összeállított főétel és mártás elkészítésével – kell az ismert séfekből, illetve a gasztronómiai szakma képviselőiből álló zsűrit elkápráztatniuk. Az egész ország gasztronómiai fejlődését dicséri, hogy a 12 ifjú versenyző között ugyan úgy találunk Budapestről, mint vidékről érkezőket. A versenyzők névsora a következő:
A verseny időpontja és helyszíne: 2015. október 18. vasárnap 09:00-17:00
METRO Gasztroakadémia - 2041 Budaörs, Budapark, Keleti 3.
Magyar Bocuse d’Or Akadémia Egyesület Facebook oldalán további részleteket találsz.