Szabad-e szürcsölni a kávét? 2. részKorábbi cikkünkben a kávékóstolás folyamatának látható és szagolható elemeit érintettük: most végre az ízekről is szó esik. Iványi Bence és Tóth Tibor, a Pellini Caffe munkatársai válaszolták meg kérdéseinket.
Teltházas volt a KávéBár BazárÖsszefoglaló - Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a hétvégi KávéBár Bazár, több mint kétezer-ötszáz vendég kóstolt kávékat, párlatokat és borokat a Corinthia szállóban. A rendezvényen ötven kiállító termékeit ismerhették meg a látogatók, és a kávéillat már a körúton érződött.
Kávékultúra magas fokon!Verseny + kóstoló - Nagyszabású eseményen ismerkedhetnek meg a kávék és a párlatok világával azok, akik szakmabeliként vagy kávéházi vendégekként, fogyasztókként többet szeretnének tudni az italkultúra fortélyairól. A február 23-24-én zajló KávéBár Bazár rendezvényen a kiállítói standok mellett előadások, vezetett kóstolók, két országos bajnokság és számos program várja a látogatókat, csupán két koktél áráért.