Ripka Gergely: Ez a siker legalább annyira Tokajé, mint az enyémNegyedik kiadásához érkezett a Tokaj Guide, miközben a harmadik éppen egy rangos nemzetközi elismerés kapujában várakozik. Ezekről beszélgettünk a kiadvány szerzőjével, a jelenkori Tokaj egyik legjobb ismerőjével.
Sorközzöldítés, boronálás, venyigezúzás rockzenére - VIDEÓMárcius 19-21. között három birtokon zajlott a Güttler cég új talajművelési technológiákat felvonultató szőlészeti bemutatója. Csak annyit mondunk, elég látványosra sikerült.
Gombnyomásra bort – okoshotel és bemutatóterem nyílt BudapestenMagasra tette a lécet idegenforgalom és borturizmus szolgáltatások terén a Smart Hotel Budapest és a Juhász Brothers Winery közös projektje. A szálloda és boros bemutatóterem ünnepélyes megnyitóján a Borászportál mindent végignyomkodott és sokat kérdezett is.
A Szepsy pincészet még soha nem csinált olyat, mint amire a Tokaji Márciuson készülEgyedülálló premierre készül a tokaji Szepsy pincészet a Winelovers Tokaji Március Szepsy mesterkurzusán. Ennek kapcsán arról beszélgettem ifjabb Szepsy Istvánnal, mire számíthatnak az előadás vendégei.
Víztakarékos zöldítés a szőlőbenÚj technológia a szőlő- és gyümölcsültetvényekben – szakmai nap és gépbemutató március 19-21. között! Dr. Wilfried Hartl módszerével a talajeróziót és a tápanyagtartalmat is pozitívan lehet befolyásolni.