Az utolsó simításokon dolgoznak a Magyar Borok Bálja séfjeiEgyetlen falat harcsa tálalásának tökéletesítése, a szalvéta hajtogatási módjának kiválasztása, a borok optimális hőfokának és dekantálási időtartamának beállítása is a 11. Magyar Borok Bálját megelőző negyedik hét feladata. Megnéztük, mi megy a kulisszák mögött.
Átment az első teszten az év legborosabb báljának menüsoraA Magyar Borok Bálján minden évben különösen nagy hangsúlyt fektetnek a bor-étel harmóniájára, így a menüsornak több teszten is át kell esnie, amire a nagyközönség elé kerül. A 2016-os Borbál első próbaebédjére december 11-én, pénteken került sor az InterContinental Budapest hotel éttermében, amelynek eredményéről most beszámolunk.
Nyilvánosság elé kerül a 2016-os borbál menüsoraTesztelésre kerül a 2016-os Magyar Borok Báljának menüsora december 11-én pénteken az InterContinental Budapestben. A fogásokat Bernáth József kreatív séf, az RTL Klub Konyhafőnök műsorának séfje és Gullner Gergő, az InterContinental Budapest séfje álmodta meg a bál boraihoz.